Saralta jos kysyy onko kivaa saa vastaukseksi "joooh, synttärit" Tänään sitten vietettiin synttärijuhlia. Vieraina oli naapurin lapset : Lotta, Lilli, Kerttu, Venni ja Reeta,  kummit : Esa, Saina, Emma ja Iida sekä Jammu, Henna, Eerika, Emilia ja Ursula, sitten vielä Hanna, Pete, Oskari ja Iida. päivä oli oikeen mukava ja sankari oli juhlien ajan ihan prinsessa :)

Tarjolla oli: Mansikkakakkua, mustikkapiirakkaa, porkkana - ja kurkkutikkuja, raffeleita, karkkia, keksejä ja perinteisiä "pikkuleipiä" eli patonkisiivuja.

 

1779503.jpg 

Lahjaksi Sara sai jo aikaisemmin maanantaina mummilta ja papalta cd-levyn ja kirjan jotka ovat kyllä olleet synttäri valmistelujen pelastus :),  Karilta ja Annelta hiekkaleluja ja rantapallon... ja tänään: leikkiruoka tarvikkeita, nallen, tunikamekon ja sateenvarjon, soivan kirjan, taskumekon... 

1779528.jpg

Sara harjoittelee pottailua ja täytyy sanoa että hyvin osaakin jo. Tänään oon vaan yhdet pisut pyyhkinyt lattialta ja päikkärivaippakin oli ihan kuiva. Illalla juoksi jopa ulkoota sisälle potalle :)

1779585.jpg

Niin ja paljonko Sara täyttikään? No Kaksi Vuotta!

1779586.jpg