Mun kotiäitipäivät on ohitse. (ainakin nyt toistaiseksi, eihän sitä elämästä koskaan tiedä...)  Ei kuulunu Limingam työpaikasta mitään niin aloin kattella muuta, maanantaina soitin yhteen kiiminkiläiseen päiväkotiin  ja sain työhaastatteluajan heti tiistaille, keskiviikkona heti aamulla päiväkodinjohtaja soitti ja sanoi "tervetuloa töihin maanantaina...."  Mun työllistyminen tapahtuu aina  nopeesti sitten kun se tapahtuu.

Sain järkättyä tytöille hoitopaikan ja jopa niin että yks kaks mulla oli kaks paikkaa joista valita. Sain itse sovittua yhden kaverin kaa joka asuu Kuivasrannalla ja sitten kaupungin pph-ohjaaja tarjosi paikkaa Risuniitystä. Mittailin matkoja karttapalvelussa, mietin ja pohdin ja päätin ottaa kaupungin paikan vastaan on Risuniittyyn kuitenkin parempi kulkee kuin Kuivasrantaan tai siis Teemun on kun se kulkee pyörällä/bussilla, mullehan se on ihan sama.  Soitin siis ohjaajalle ja ihmettelin kun hoitajan nimi kuullostaa niiiiiin kovin tutulle.... No meiän maalivahtihan se.

Niin meiän maalivahti, loukkasi itsensä eilisessä pelissä. Käsi paketissa 5vkoa, sairaslomaa siis ainakin 6vkoa. eli tytöt ei nyt sitten kuitenkaan mene sinne hoitoon vielä. Huomenna menevät lähipäiväkotiin, jatko on auki kun tuossa ei oo pienten ryhmää. Mä todella toivon ja rukoilen että voisivat olla siinä koko 6vkoa kun se ois tossa lähellä ja kaikki on meille niin uutta. Ei ois kiva totutella moneen hoitopaikkaan... Ehdittiin kuitenkin jo käydä tonne pph:lle tutustumassaki. 

Muuten tunnot on vähän ristiriitasia. Toisaalta on kiva mennä töihin ja toisaalta... Mutta ihan kiva fiilis kuitenkin. Päiväkoti vaikutti  kivalta. Saa nähdä pitääkö ensivaikutelma paikkansa.

Tytöki oottaa hoidon alkamista. Sara mua tosin jännittää etrtä miten se pärjää, miun pieni 3-5 vuotiaiden ryhmässä. No onneksi Sara ja Minja on samassa ryhmässä . Juteltiin yks päivä hoitoon/päiväkotiin menemisestä. Sara tuumasi " en mee päiväkotiin, Minja menee päiväkotiin. Minä menen lääkäriin" hetken tätä kummasteltiin Minja kysyi sitten Saralta et miks menee lääkäriin?  " No lääkäri hoitaa" oli vastaus - loogista.