Kotona ollaan emsmile.gif.
 Minja leikkii omassa huoneessaan ja Mä En Saa mennä sitä kattomaan. Isi Vaan Saa Tulla!. No ei haittaa mua yhtään... Nautin aamukahviani koneella.
 
Reissu oli mukava, venähti vaan taas vähän pitkäksi. Oltiin melkeen kaks viikkoa. Ensin pari yötä mummilassa ja sitten viis yötä Saariselällä ja sitten taas mummilaan. Saariselällä oli mukavaa, kelit suosi eikä ollu ruuhkaa. Mäkin pääsin ekaa kertaa tälle vuosituhannelle rinteeseen ja kummasti ne laskettelutaidot löytyi jostain vielä melkeen kymmenen vuoden tauon jälkeen! Minjallekin oli sukset matkassa vaan ei se oikeen innostunut hiihtään ehkä kerran kokeili mökin pihalla. Me oltiinkin sitte aika paljon Suomen suurimmassa pullkamäessä. Viimeisenä iltana käytiin laskemassa se ihan huipulta asti, aavistuksen hurja kokemus. Kaikkein hauskinta tais kuitenkin olla se pieni jäämäki johon Minja pääs kiipeemään itte ja laskemaan yksin ilman liukuria tai pulkkaa - tai äitiä.  Mummilassa pihalle rakennettiin sitte tervolalainen (= ämpäri päässä) lumiukko, käytiin moikkaamassa pikkuserkkuja ja isotätiä. Mulla ja Minjalla on uudet hiuksetkin -samanlaiset.
Saran saldo reissulla: pari konttausaskelta, polviseisontaan nousu, seisomaan tukea vasten ja kaksi uutta hammasta.
Kaiken kaikkiaan oli mukava reissu. Ja Minja oli vaan innoissaan siitä kun tultiinkin junalla kotiin. Tosin "Koskas se Pete-Oskarinisi näkyy?" kuultiin ekan kerran jo Tervolassa....
 
Pitäis vähän päättää mitä tänään puuhailis, jonkun pitäis käydä kaupassa ja siivoilla. Haaveissa on että ennen seuraavaa reissua (joka on jo viikon päästä...) saisin tän työhuoneen oikeesti kuntoon. me on vaan kannettu kaikki samat sotkut vanhasta asunnosta tänne huoks. Ompelus juttujakin ois vaikka kuinka. No onhan tässä koko päivä aikaa ja huomenna on päivä uus :).