Pelottava leijona.

Minjan ja Juha-papan leikkitarina

henkilö: Minja-Leijona ja metsänvartija/metsästäjä/e

läintenhoitaja pappa, Sara

Leijona eli ja vaani metsässä. Metsänvartija sai sen kiinni ja vei sen Ranuan eläinpuistoon pelaamaan karhujen kanssa lentopalloa mutta voi kaameus kenttä oli jäässä ja leijona liukastui ja sen jalka meni poikki ja metsänvartija joutui tuleen hakeen sen pois.

Taas leijona alkoi vaanimaan metsästäjä otti sen kiinni. Tällä kertaa metsästäjä vei leijonan jänisten luokse josko se siellä selviytyisi. Mutta voi ei, kävi niin ikävästi että jänis löysi jäätyneen porkkanan ja löi leijonaa päähän jäätyneellä porkkanalla ja niin leijona piti taas hakea pois.

Nyt leijona vietiinkin undulaattien luokse. Hyvin ei käynyt nytkään sillä yksi undulaateista luuli leijonan häntää pähkinäksi ja haukkasi siitä palasen pois. Nyt leijona piti viedä eläinlääkäriin ja sitten se vietiin taas takaisin metsään.

Leijona vaaniskeli metsässä, metsänvartija nappasi sen kiinni ja päätti laittaa sen ihan omaan häkkiin yksinänsä. (jakkaran alle) Onneksi paikalle saapui Sara tyttönen joka pelasti leijonan vankilastaan.

Seuraavan kerran kun metsänvartija sai leijonan kiinni vei hän sen täytettäväksi eläinmuseoon. Leijona oli sen hurjimmasssssa pelotteluasennossa Räääääääääääyyyyh.