"Äiti mennään kotiin, syödään nuuneleita... isi on jo herännyt ja laittanut mulle nuuneleita..." tätä koko matka kerhosta kotiin. Ei vissiin oo aikoihin laitettu nuudeleita kun ne oli neidin mielestä niiiin hyviä että ihan väkisin piti lautanen syödä tyhjäksi vaikka meinas väsy yllättää. Kävin laittamassa sänkyyn puhtaat lakanat ja sillä välin neiti oli oikeesti nukahtanut pöytään ja kun aloin auttaan pois pöydästä tuumasi " Mun pitää syödä!" No lupasin loput nuudelit iltaruuaksi, ja sitten olikin niin tarkkaa että lautasta ei saanut ottaa pöydästä ees lämmityksen ajaksi vaan hän pisteli nuunelit ja jauheliha kastikkeen kylmänä.

Kesäkurpitsa on muuten mun ja Minjan uusi herkku (mistäköhän johtuu, ehkä siitä että sitä on jääkaapissa puolen metrin verran). Meillä on tällä viikolla syöty kesäkurpitsaa salaatissa, paistettuna, jauhelihakastikkeen joukossa ja leivänpäällä. Mutta on se vaan hyvvää.

Sara on oppinut hymyilemään ja "juttelemaan". Kaikkeen tosin vastaa että ymmmjoo, sillai tosi vakuuttavasti :) Ja on niiin suloinen.

Ristiäisraportti kuvien kera tulee heti kun mulla on hetki aikaa ees vähän pirteempänä kirjotella...