Jee kuinka mää oon noheva ja kerrankin saan jonkun tapahtuman päivitettyä hetikohta ajoissa :) Tänään oli muskarin kevätjuhlat, vihdoin mehän pukeuduttiin sinne jo kaks viikkoa sitten... Vaan nyt oli se oikea päivä ja keiju ja peikko pääsivät yhdessä muiden kanssa soittamaan, paikalla oli aika monta tiikeriä ja prinsessaa yksi prätkähiiri ja karhuja.Soitettiin, laulettiin, saatiin ikiomat todistukset ja lauluvihot, - ja lopuksi vielä mehua ja keksejä. Oli niin mukavaa, kuten Honkapirtillä aina. Tyttöjä ei meinannu saada pois kun eteisessä on niiiiiin kiva juosta ja kun päästiin ulos niin löytyi aivan huippu ihana luiska ja rappuset. Eihän meillä muuten mikään kiire ois ollu mutta kun alkoi sataa vettä ja Sara ei nukkunu päikkäreitä niin en halunnu ottaa riskiä että se nukahtais vaunuihin.

1533391.jpg

"Makkarassa kaksi päätä se toinen pää on tää, toinen pää on tää...

1533394.jpg

Minja pukee itse. Nykyään kuuluu melko usein lausahdus "Äiti miksi sä puet nelivuotiasta? " Niin hyvinhän se pukee ite se vaan on joskus vähän hidasta.

1533418.jpg

Ja edestakas, ylös-alas...

1533413.jpg

Minjan pyörässä on muuten kaksi vaihdetta... hiljaa ja  päätöntä menoa. Ei tunnu löytyvän mitään siitä väliltä, tai on yksi mutkitellen.

1533416.jpg

Lisää kuvia luvassa ehkä, jos mä opin vähän kuvankäsittelyä ja "suttaamaan" ihmisten naamoja niin ettei niitä tunnista...