ähettäjä: <?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />kaisa80  (Alkuperäinen viesti)

Lähetetty: 23.7.2006 7:25

 

Vähän risainen yö takana, heräsin kolmelta enkä saanut enää unta nousin pariksi tunniksi ylös, siivoilin eilisiä ompelu-urakan jälkiäni, järjestelin vauvan tavaroita, tarkistin mitä sairaalakassi on syönyt, siivosin keittiön... ja menin pariksi tunniksi takaisin nukkumaan. Mä en tajua miksi mä en saa nukuttua!

Ompelin eilen Minjan huoneeseen lattiatyynyn ja sitte ittelleni villaneulosliivin ja imetyspaidan. paidasta tuli aika hyvä vaikka sen kaa meinaskin mennä hermot olin leikannut sen vähän väärin ja ensin meinasin että ei sitä voi käyttää ko yöpaitana, vaan ehkä sittenkin myös jossain muualla, riippuu nyt tietty siltä miltä se sitten näyttää kun tuo masunen tuosta joskus lähtee pois....

Tänään ois tarkotus vähän jatkaa ompeluksia, käytiin Hennan kaa eilen Eurokankaassa. Minjaki tulee kotiin tänään. Alkaa kyllä olla jo ikävä.

-Kaisa, velivauvaemma rv 39+6 ja Minja vielä hetken mökillä....