Mummolaan lähdettiin ajelemaan aamulla varhai. (nojoooo kymmeneltä oltiin kaupungissa.) Lounasaikaan oltiin Kalajoella. Alkuperäinen suunnitelma oli että oltais menty Jukujukumaahan, vaan kun Minja tuumas Oulussa kun ohitettiin vähän isompi leikkipuisto että "Äiti onkotuo se huvipuisto?" niin vähän kävi mietityttään että kannattaako maksaa 30egee pomppulinnasta? kun ei kait siellä jukuilemassa paljoo muuta vielä Minjalle oo... Niinpä sitte pysähdyttiin Kalajoelle uimaan ja siinä kulutettiin aikaa muuan tunti. Syötiin jätskit ja jatkettiin matkaa. Minja viihtyi kirjaa lukien ja muppeloa katsellen,Sara nukkui pikku-unet ja no oiskai sitä itteki voinu siellä rannalla jotain juopasta, kun jo tunnin päästä piti stopata ostaan juomista ja tankkaamaan.

Rantakiven kuningattaret :)

736334.jpg

Näin otetaan kivi...

736338.jpg

ja plumps heitetään se veteen.

736332.jpg

Sara löysi Minjan mehun jämät ja naaam oli hyvää!

736331.jpg

Äitin massun päälle kiipeän!

736279.jpg

Huoltsikka pysähdyksen jälkeen stopattiin kerran tissittely-vaatteidenvaihto kuskin vaihto tauolle ja sitten jatkettiin taas matkaa. Ilatapalalle pysähdyttiin Mustasaareen. Sieltä se sitten löytyi...

Huvipuisto!!! Ja kun siellä oli vielä vähän aikasemmin kaivattuja lampaita niin paikkahan oli ihan täydellinen :) 

736376.jpg

Sara ihastelemassa porokeinua. (" äiti,  älä laula ihahhaaa kun se ei oo mikään heppa vaan Poro!"

736403.jpg

Leipää, leipää...

736382.jpg

Äitiii, apuaaa...

736397.jpg

Iltapalan jälkeen jatkettiin matkaa. Kuuma meinas vaan vieläkin olla vaan onneksi Sara kuitenkin nukahti ja sitten matka jatkuikin ihan mukavasti. En vaan oikeesti tiedä mikä ois hyvä ajankohta lasten kanssa matkustaa.