Tänään oli Saran painokontrollipäivä. On muuten kummajuttu että aina jos on j oku pakollinen meno aamulla niin ihan satavarmasti sitä edeltää levoton yö. Olin siis tosi väsynyt neuvolassa ja varmaan myös näytinkin siltä kun tätin eka kommentti oli " Väsyttääkö? tiedäthän että jos oikein väsyttää niin sulla on oikeus saada  perhetyöntekijä..." Ihan mukavaa tietää. Alkoi vaan melkeen naurattaa kun sama täti Minjan aikaan kysy joka kerta että "Masentaako?" Kas onko kysymys nyt vaihtunut. Mutta joo vakavasti puhuen jos sellasia öitä kuin viime yö  oli tulee monta/peräkkäin niin ihan kiva tietää että voi saada apua. Se on siis sellasta lastenhoitoapua, tyyliin täti vie Minjan ulos leikkimään että mä saan nukkua.

Niin kuulumiset neuvolasta: paino 5020g ja pituus 56.5cm. Painoa on siis tullut ihan hyvin 250g viikkoa kohti joka on ihan normaali tahti. Seuraava neuvolakerta onkin sitte normaali 2kk neuvola eli nämä maanantai retket varmaan loppuu tähän. Sara oli tätille oma aurinkoinen itsensä, hymyili vaan kun punnittiin ja mitattiin kovasti katteli kaikkia valoja. Minja päätti yhdessä vaiheessa livistää odotusaulan puolelle ja ihmetys olikin suuri kun sinne tuli Henna. Se piti oikeen monta kertaa käydä tiedottamassa, mä luulin eka että se vaan höpöttää vaan totta se oli.

Tänään oli myöskin Jumppapäivä. Siellä oli kuulemma ollut erilaisia kävelyjä: kirppukävelyä, jättiläiskävelyä karhukävelyä... Lisäksi oli kieritty lattialla, tehty käsillä seisontoja ja temppuiltu telineillä. Minjan mielestä mukavinta oli käsillä seisonta ja kieriminen.