Perjantai ei meinannut käynnistyä millään. Mun piti käydä aamulenkillä vaan aamulla heräsin taas siihen ilkeeseen tunteeseen että silmää kutittaa ja se  "valuu ulos" päätin että jos se ei kasiin mennessä lakkaa niin soitan lääkräiajan, no se lakkas ei tarvinnu soitella. Silti aamu vähäsen takkuili. Mutta tytöt oli super-suloisia ja leikkivät nalle-muskaria.

1548386.jpg

Muskarileikin jälkeen vääntäydyttiin ulos. Lähdettiin käymään leipomossa ja matkalla pysähdyttiin jokaisen muurahaispesän luokse. Lopputulos olikin sitte se että matkassa kesti aika kauan ja Sara torkahti pyöränkyytiin. Kun päästiin kotiin niin jatkettiin ulkoilua ja mä laitoin meille ulos ruuan. Leipomon ruissämpylöistä tehtyjä hampurilaisia ja ittelleni ruiskiekon päälle tehty kasvispitsaa (eilisen kanaporkkanahässäkän jämistä :) ) Kuten ilmeistä näkyy hampparit oli hyviä!

1548428.jpg

Ilon onnen päivä vaan jatkui kun päikkäreiden jälkeen tultiin takaisin ulos ja iltapäivä ruokakin syötiin ulkona. Minja tanssahteli naapurin Lotan kanssa ja lauloi "ilonpäivä-onnenpäivä-ihan paras päivä!"