Oltiin juhannuksen aikaan Ullan ja Tenhon mökillä. Tarkoitus oli olla vaan juhannuksen alusviikko vaan kummasti viihdyimme pidempään kun vähän houkuteltiin :) Minjalle tosin tuli loppuviikosta aika paha yskä joka öisin valvotti joten se vähän haittasi viihtymistä :(.

Pikkuserkukset Minja ja Neea leikkivät ja lauloivat tosi hyvin yhdessä. Toki pientä kinaa oli että mikä lelu on kenenkin mutta sehän vähän kuuluu asiaan.

Mökillä oli kyllä tapahtunut paljon muutosta sitten viime käynnin. Päärakennus ei ollut silloin vielä ollenkaan käytössä ja nyt se on jo yläkertaa vaille valmis (tosin tätä kirjoittaessani taitaa asiat taas olla jo toisin?).Paikka on kyllä niiiiin ihana, hermo lepää. Mukavia hommia saatiin tehdä, istuteltiin kukkasia - onnistuu muuten ihmeen hyvin vaikka on vauva reppukyydissä, siivottiin varastoa, täydennettiin pakkaseen pulla/kakku varastoa ja rakennettiin laituria. Kaikin puolin mukavaa mökkeilyä.

Mun laihisproggis meni vähän metsään kun intouduttiin leipomaan juhannusta varten. Juostua (lue hölkkää-kävelyä-juoksua) tuli kyllä melkeen joka aamu ainaskin puoli tuntia. Ja nyt tuo juoksuosuus on jo 8 min. kyllä mä vielä syksyyn mennessä juoksen puoli tuntia yhtä soittoon. Mökillä oli kyllä kiva juosta kun maisemat oli niin ihanan vaihtelevia ja sitten tiesi että lenkin jälkeen pääsee uimaan

Kiitos Ullalle ja Tenholle kun saatiin tulla ja olla. Marja-aikaan saatetaan tulla taas uudestaan :)